Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Herkesin takdirini kazanmış, disiplin, çalışkanlık ve ahlakıyla temayüz etmiş, ehliyet ve liyakat sahibi, biz duygusu taşıyan, adalet ve hakkaniyetten ayrılmayan, gerektiğinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, özgüveni yüksek insanlar yetiştirmeyi gelenek haline getirmiş bir kurum olmak.

Misyon: İşe kendini tanımakla başlayan, herkesi kendi bilen, hukuka saygılı olmakla yetinmeyip, fedakârlığı esas alan, milli ve mânevi değerlerine bağlı, herkese faydası dokunan, ilim ve irfan sahibi, asla peşin hükümlü olmayan, geçmişinin tahlilini doğru yapmış, geleceğini sağlam değerler üzerine inşa eden, sahip olduğu değerleri asla maddiyatla ölçmeyen, yüksek ahlâk ve karakter sahibi, çağın getirdiği ilmî gelişmişliğin öncülüğünü yapmaya aday ve bunu insanlığı sömürmenin değil insanlığa hizmet etmenin aracı olarak kullanan, öz güven sahibi, sağlıklı dinamik firaseti güçlü gençler yetiştirmektir.

Başarılar: 2017 YGS´de %90 kazanma başarısıyla bölgemizdeki en başarılı İmam Hatip Lisesi olduk. 2018 YKS´de %65 kazanma başarısı elde ettik. 2019 YKS´de %45 kazanma başarısı elde ettik. 2020 YKS´de %46 kazanma başarısı elde ettik. 2021 YKS´de %48 kazanma başarısı elde ettik.

Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Servis Bilgisi: Servisimiz Yoktur
Okulun Sınav Başarı Durumu: %50
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %50