NedenŞehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi?

14.07.2016 4078

Okulumuz, yeni binasında 2014-2015 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlamıştır.

Mevcudumuzun az ve genç öğretmen kadromuzun avantajını da kullanarak geçmişten gelen başarılarımıza 2 yıl içinde yeni başarılar ekledik ve amaçlarımızı gerçekleştirdik.

Neden Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesini seçmeliyim?

*Çünkü, okulumuz Kağıthane´nin en iyi fiziki şartlarına sahip bir okuldur.

*Çünkü, okulumuz Kağıthane´nin en iyi liseleri arasındadır.

*Çünkü, okulumuzun öğretmen kadrosu Kağıthane´nin en iyisidir.

*Çünkü, öğretmenlerimizin bir çoğu özel kurumlardan MEB´e geçmiştir.

*Çünkü, okulumuz Kağıthane´nin en köklü İmam Hatip Lisesidir.

*Çünkü, okulumuz geçmişinden geleneği sürdürmektedir.

*Çünkü, okulumuzda öğrencinin faaliyet yapacağı bir çok tesis bulunmaktadır.

* Çünkü, iyi bir lise iyi bir üniversitenin anahtarıdır.

* Çünkü, okulumuzda iki Yabancı Dil (İngilizce ve Arapça) öğretilmektedir.

* Çünkü, lise müfredatının yanı sıra çocuklarımıza Kur´an-ı Kerim, Hadis, Tefsir, Fıkıh, Kelam gibi alan dersleri de gösterilmetedir.

* Çünkü, okulumuz gerek milli gerek dini bayram ve günlerde çeşitli etkinlikler düzenlemekte ve geziler yapmaktadır.

* Çünkü, okulumuzda yetiştirme kursları 15 Ağustos'ta başlamakta ve çocuklarımıza alanında etkili öğretmenlerimiz tarafından eğitim verilmektedir.

Akademik yeterlilik, İyi bir dini eğitim, Kendini tanıma ve yeteneklerini yönetmek,

Sosyal ve psikolojik benliğinizi geliştirmek için sizleri de okulumuza bekliyoruz...

Adres:
Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi No 219/1 Kağıthane/İstanbul, Taşınma Adresi Hamidiye Mah. Girne Cad. Paşabahçe Sok. No.4 Kağıthane/İSTANBUL