OKUMA KÖŞELERİMİZLE OKUMA ALIŞKANLIĞINI PEKİŞTİRİYORUZ

30.10.2019 340

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Ekim-Kasım ayı planlaması ve Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğmüzün "Okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla okulların uygun yerlerinde (kantin, koridor başları vb.) okuma köşesi oluşturulacak, okuma köşelerinde yer alan kitaplıklar yeni kitap ve süreli yayınlarla zenginleştirilecektir." önerileri doğrultusunda okulumuzda okuma köşeleri oluşturup içeriklerini yeni kitaplarla zenginleştirdik.

Yeni sınav sisteminin (YKS) okumaya ve okuduğunu anlamaya dayalı olmasından da haraketle bu tip etkinliklerin öğrencilerimizin hem hızlı okuma ve okuduğunu anlama alışkanlıklarının artmasına hemde TYT-AYT sınavlarında öğrenci başarımızın artmasına sebep olacağına inanmaktayız.

Adres:
Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi No 219/1 Kağıthane/İstanbul, Taşınma Adresi Hamidiye Mah. Girne Cad. Paşabahçe Sok. No.4 Kağıthane/İSTANBUL