Okulumuzun Misyonu

01.06.2020 577

Misyonumuz:

İşe kendini tanımakla başlayan, herkesi kendi bilen, hukuka saygılı olmakla yetinmeyip, fedakârlığı esas alan, milli ve mânevi değerlerine bağlı, herkese faydası dokunan, ilim ve irfan sahibi, asla peşin hükümlü olmayan, geçmişinin tahlilini doğru yapmış, geleceğini sağlam değerler üzerine inşa eden, sahip olduğu değerleri asla maddiyatla ölçmeyen, yüksek ahlâk ve karakter sahibi, çağın getirdiği ilmî gelişmişliğin öncülüğünü yapmaya aday ve bunu insanlığı sömürmenin değil insanlığa hizmet etmenin aracı olarak kullanan, öz güven sahibi, sağlıklı dinamik firaseti güçlü gençler yetiştirmek.

Adres:
Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi No 219/1 Kağıthane/İstanbul, Taşınma Adresi Hamidiye Mah. Girne Cad. Paşabahçe Sok. No.4 Kağıthane/İSTANBUL