OKULUMUZUN GEÇİCİ YENİ YERİ

12.07.2023 1047

BİLGİLENDİRME METNİ

Sayın Velimiz

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi maalesef Kağıthane Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni de etkiledi. İstanbul Valiliğinin kararı ile Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ana binası için yıkım kararı çıkmıştır. Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci sayısı 1250 kişi olduğundan bizim okulumuzda geçici olarak ikili eğitime başlamıştır.

Okulumuz ise Hamidiye Mahallesindeki Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılının ikinci döneminde eğitime başlamıştır. Eylül ayında okulumuza duruma göre geçebiliriz de geçmeyebiliriz de. Bilgilendirme yapılacaktır.

Bu süreçten birbirimize destek olarak çıkmamız ve kısa zamanda misafir okulumuzun yeni ve depreme dayanıklı binasına kavuşması ve bizim de kendi okulumuza kavuşmamız en büyük isteğimizdir.

Adres: Hamidiye Mah. Girne Cad. Paşabahçe Sok. No.4 Kağıthane/İSTANBUL

Ulaşım: Okulumuza 48T, 44B, 48H, 39Ç, 62G otobüs hatlarıyla ulaşım sağlanmaktadır. Şişli'den Hamidiye Mahallesi minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İrtibat: 0533 662 13 43

12-07-2023

Adres:
Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi No 219/1 Kağıthane/İstanbul, Taşınma Adresi Hamidiye Mah. Girne Cad. Paşabahçe Sok. No.4 Kağıthane/İSTANBUL