KOÇLUK SİSTEMİYLE ÖĞRENCİLERİMİZİ YÖNLENDİRİYORUZ

30.10.2019 220

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Ekim-Kasım ayı planlaması ve Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğmüzün "Akademik başarıyı arttırmak, öğrencilerler birebir ilgilenmek için koçluk sistemi uygulanması" önerileri doğrultusunda 11.sınıflar için yetenekleri doğrultusunda alan seçimleri konusunda 12.sınıflara ise etkin öğrenme yöntemleri ve TYT-AYT sınavlarına hazırlanma stratejileri konusunda deneyimli öğretmenlerimiz tarafından koçluk sistemi planlanarak bilgi verildi.

Bu konuda en büyük şansımız ise geçmiş dershane deneyimlerinden yola çıkarak Üniversite Hazırlık noktasında çok deneyimli bir kadroya sahip olmamız.

Adres:
Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi No 219/1 Kağıthane/İstanbul, Taşınma Adresi Hamidiye Mah. Girne Cad. Paşabahçe Sok. No.4 Kağıthane/İSTANBUL